Gratis verzending vanaf €100,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Iedere week nieuwe items

Betalen

Je kunt bij Forty Eight Amsterdam op verschillende manieren betalen; 

iDEAL
Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen als je bank. In principe wordt de betaling nog dezelfde dat verwerkt. Let op: het is niet mogelijk om zelf vanuit je bank een overschrijving te doen naar Forty Eight Amsterdam. 

Paypal
Paypal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat je je financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heb je een account nodig via Paypal. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je Paypal-saldo. Zonder extra kosten. 

Alle prijzen van de artikelen die via Forty Eight Amsterdam verkocht worden zijn inclusief BTW. Forty Eight Amsterdam hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van de creditcard. Forty Eight Amsterdam controleert steekproefsgewijs bestellingen met hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van je betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Iedere week nieuwe items